Fallen från skyarna

Min blogg

Det känns som det bara var igår jag satt och broderade, sydde, monterade, beställde ramar, fick tag på stålstavar. Det känns som om jag precis har hängt upp utställningen på Nääs Konsthantverk.

Och nu är et plötsligt bara två helger kvar, denna fredag, lördag, söndag och så nästa veckas fredag lördag söndag. (sista dagen 8 november)

Jag hade tänkt att jag under utställningen sgång skulle skulle lägga ut bilder här på hemsidan på verken och kanske presentera dem och tankarna bakom lite mer, men det är förbluffande och lite nedslående hur en pandemi kan suga musten ur en även om man har lyckats hålla sig frisk.

De senaste direktiven att åter hålla oss i herrans tukt och förmaning och hålla oss hemma och inomdörrs lär kanske avskräcka eventuella besökare, så det kan vara en god idé att trots allt försöka få till några inslag om utställningen.

Jag ser att sist…

View original post 624 more words

About henrietteo

Jag är utbidlad och sedan många år verksam som textilkonstnär, arbetar framför allt med fritt broderi. Jag ställer ut runt om i landet, arbetar med uppdrag, har kurser och håller workshops. besök mig gärna på instagram: henrietteousback

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: