workshop / kurs

29032015-IMG_3469

Just a week ago I was in Jönköping doing a week-end workshop (the forestfloor-workshop). It was great! A fantastic group of women who has been doing embroidery för quite some time and  which meets on a regular basis. It showed! Very inspiring, also for me!

28032015-IMG_3463

För en vecka sedan hade jag helgkurs i Jönköping -Mossa-mylla-murket trä-kursen. Det var en helt fantastisk grupp som broderat länge och som träffas regelbundet. Det märktes. Verkligen inspirerande, också för mig!

28032015-IMG_339629032015-IMG_3515

About henrietteo

Jag är utbidlad och sedan många år verksam som textilkonstnär, arbetar framför allt med fritt broderi. Jag ställer ut runt om i landet, arbetar med uppdrag, har kurser och håller workshops. Mitt intresse för textil, konst, kultur, bild, färg och form luftar jag framför allt på min andra blogg, Fibertiger och på henrietteousback.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: