workshop / kurs

29032015-IMG_3469

Just a week ago I was in Jönköping doing a week-end workshop (the forestfloor-workshop). It was great! A fantastic group of women who has been doing embroidery för quite some time and  which meets on a regular basis. It showed! Very inspiring, also for me!

28032015-IMG_3463

För en vecka sedan hade jag helgkurs i Jönköping -Mossa-mylla-murket trä-kursen. Det var en helt fantastisk grupp som broderat länge och som träffas regelbundet. Det märktes. Verkligen inspirerande, också för mig!

28032015-IMG_339629032015-IMG_3515

About henrietteo

Jag är utbidlad och sedan många år verksam som textilkonstnär, arbetar framför allt med fritt broderi. Jag ställer ut runt om i landet, arbetar med uppdrag, har kurser och håller workshops. besök mig gärna på instagram: henrietteousback

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: