Welwimtilym – Korpens skål

Min blogg

Det är så trevligt, jag fick en inbjudan från konsthantverkskooperativet Sintra att vara me dpå deras julutställning, En Sagolik jul.

Det passar mig ju riktigt bra, det var bara att fortsätta på den vägen jag befunnit mig på ett bra tag.

Jag bestämde mig för att göra fyra sagoskålar. Den här, Korpens skål ska däremot inte vara med, den gjorde jag till utställningen i Lerum.

Jag är så otroligt förtjust i kråkfåglar. Det är en fröjd att få leva nära skatorna som har ett bo högt upp i vår tall, eller att komma till Fridhems folkhögskola i Svalöv och varje kväll iaktta råkorna som med skrän och oväsen slår sig ner i de gigantiska sovträden som omger skolan.

Och så gillar jag korpen, denna så speciella fågel. Olyckssalig korp, korpmor, olycksbådande, Edgar Allan Poes The Raven…

Det är Daslands landskapsfågel, man kan höra den ibland men ser den sällan. Jag…

View original post 335 more words

About henrietteo

Jag är utbidlad och sedan många år verksam som textilkonstnär, arbetar framför allt med fritt broderi. Jag ställer ut runt om i landet, arbetar med uppdrag, har kurser och håller workshops. besök mig gärna på instagram: henrietteousback

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: