Trip to Stockholm – again / Ännu en tur till Stockholm

A very quick trip by train to Stockholm to see my friend Inger Carlssons exhibition. (Inger  the one I did the workshops in Crete together with). She shows her work until the 23 rd December at Gallery Yamanashi.

I just did a pot about it on my other blog, Fibertiger: www.henrietteousback.blogspot.se

12304016_10153452177854215_8485181037998140684_oJag har just varit på en snabbvisit i Stockholm, mest för att få se Inger Carlsson utställning på Galleri Yamanshi. (Det är med inger jag brukar ha Kretakurserna)

Vill du veta mer om utställningen, så finns det att läsa på min andra blogg, Fibertiger,

About henrietteo

Jag är utbidlad och sedan många år verksam som textilkonstnär, arbetar framför allt med fritt broderi. Jag ställer ut runt om i landet, arbetar med uppdrag, har kurser och håller workshops. besök mig gärna på instagram: henrietteousback

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: