Fairy Tale /Sagolikt

05022016-IMG_9530Next year, in mars, there vill be an exhibition, theme fairy tales. It’s my friend ceramic artist Gunilla Fridholm, her daughter Sara Aurora Waters and I who will join together. First stop will be at Dergårdsgalleriet  in Lerum just outside of Gothenburg.

Nu är det spikat: i mars nästa år blir det utställning kring temat sagor. Tillsammans med min vän keramikern Gunilla Fridholm och hennes dotter Sara Aurora Waters ska vi ställa ut som första anhalt på Dergårdsgalleriet i Lerum utanför Göteborg.

About henrietteo

Jag är utbidlad och sedan många år verksam som textilkonstnär, arbetar framför allt med fritt broderi. Jag ställer ut runt om i landet, arbetar med uppdrag, har kurser och håller workshops. besök mig gärna på instagram: henrietteousback

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: